2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Adesilex T Super PVC ragasztó

Mapei Adesilex T Super ragasztó gravitációs elfolyású és nagynyomású PVC csövek hideghegesztéséhez.

Mapei Adesilex T Super PVC ragasztó
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A ragasztó merev PVC elemek, például lefolyócső elemek, ereszcsatornák, szennyvízszifonok, karimák összeragasztása használható lakó- és ipari épületekben. Mapeband szalagok, elemek átlapolt illesztéseinek összeragasztása is használható az élek mentén a Mapelastic termékcsalád vízszigeteléseinek felhordása előtt.

A Mapei Adesilex T Super a PVC csövek vegyi, monolitikus összeragasztására használható, folyamatos vízhatlanságot biztosító, felhasználásra kész, vörös, színtelen, oldószeres ragasztó. A ragasztandó felületek legyenek tökéletesen tiszták és szárazak, és szükség esetén
csiszolópapírral tüntesse el a kisebb felületi egyenetlenségeket, majd zsírtalanítson oldószerrel.

A ragasztót könnyű kinyomni a tubusból, illetve ecsettel felhordható közvetlenül a fémdobozából, és mindkét felületre egyenletesen hordja fel.

A két összeragasztásra szánt részt illessze egymáshoz, és kissé fordítsa egymásba a csöveket a tökéletes csatlakoztatáshoz, és hogy a ragasztó fedettsége egyenletes legyen. A kialakuló ragasztófilm rugalmas, tartós, és fagyos illetve forró (+100°C) folyadékokkal is terhelhető.

Szín 
vörös

Anyagszükséglet
függ a ragasztandó felület minőségétől.

Kiszerelés
1 kg