Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Epojet LV epoxigyanta hajszálrepedés injektálására - A+B komponens 2,5 kg

Mapei Epojet LV rendkívül folyós, alacsony viszkozitású, kétkomponensű epoxigyanta hajszálrepedések injektálására. A feltüntetett ár az A+B komponensre vonatkozik.

36.792 Ft,-31.274 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 157503Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-05-18-14:51
120.000 A + B komponens / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az A+B komponens csak együtt rendelhető!

A Mapei Epojet LV repedt szerkezetek helyszíni javítására, valamint beton- és falazott elemek szerkezeti megerősítésére és ragasztására használható, alacsony nyomású injektálással és/vagy légköri nyomáson öntéssel. A termék használható cementkötésű esztrichek repedéseinek tömítésére is.

A Mapei Epojet LV alacsony viszkozitású kétkomponensű oldószermentes epoxi ragasztó. A komponensek bekeverése után az Epojet LV injektálásra nagyon alkalmas, különösen folyóssá válik.

A Mapei Epojet LV zsugorodás nélkül polimerizálódik, és megkötött állapotban vízzáró. A megrongálódott szerkezeti elemek monolit javításához a Mapei Epojet LV-t erre a célra alkalmas alacsony nyomású szivattyúval vagy légköri nyomáson juttassa a repedésekbe.

Esztrichek repedéseinél a Mapei Epojet LV-t öntse közvetlenül a repedésekbe. A Mapei Epojet LV teljesíti az EN 1504-5 szabvány szerint előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
– repedések tömítése: 1,1 kg/liter a kitöltendő üregre számítva; 
– beton-acél ragasztás: 1,1 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelés
2,5 kg-os egység (A+B).

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.