2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapeflex PU 50 SL hézagkitöltő anyag

Mapei Mapeflex PU 50 SL folyékony, alacsony rugalmassági modulusú, felülfesthető, poliuretán hézagkitöltő anyag.

Mapei Mapeflex PU 50 SL hézagkitöltő anyag
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Mapeflex PU50 SL felhasználásra kész, egykomponensű, folyékony, poliuretán hézagkitöltő-anyag, amely vízszintes, illetve legfeljebb 2%-nál kisebb leejtésű felületeken alkalmazható, és legfeljebb 25%-os elmozdulású mozgási és csatlakozó hézagok hézagkitöltésére használatos.

A Mapei Mapeflex PU50 SL rugalmas hézagkitöltőanyag ipari betonpadlókhoz, kerámia lapburkolatú padlókhoz üzletközpontokban, bemutatóhelyeken, kültéri tereken, autóparkolókban, autópályákon, és az esetenként vegyszerrel vagy gyakran vízzel érintkező helyeken is használatos.

A Mapei Mapeflex PU50 SL jól tapad minden nedvszívó felületre, fém illetve festett felületekre, faanyagra, kőlapra, téglára és üvegre. Általában alapozása nem szükséges. Folyékony állaga miatt vízszintes hézagokba könnyen felhordható. A Mapei Mapeflex PU50 SL megkötés után szokványos falfestékekkel átfesthető.

A Mapei Mapeflex PU50 SL az ISO 11600 szabvány szerint az F 25 LM osztályba sorolt. Olvassa el a termékismertetőjét használata előtt. Szín szürke. 

Anyagszükséglet 
6,0 folyóméter/600 ml-es tubusnál (10 × 10 mm hézagméretnél). 

Kiszerelés
600 ml-es tubus