Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapesil BM szilikon hézagkitöltő anyag

Mapei Mapesil BM semleges szilikon hézagkitöltő-anyag bádogos szerkezetekhez.

Mapei Mapesil BM szilikon hézagkitöltő anyag
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

Rugalmas tömítés és hézag-kitöltés tetőfedéses részekhez, bádogos munkákhoz, esőcsatornákhoz, ereszcsatornákhoz, tetőélekhez, fedéllemezekhez. Ideális fémszerkezetekhez, például silókhoz, tárolókhoz, szellőzőcsatornákhoz, fémlemezekhez.

Különleges tulajdonságai miatt ellenáll a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak, alapozás nélkül lezárja és tömíti a réz, az acél, a horganyzott, a lakkozott, alumínium fémfelületeket. A Mapei Mapesil BM alacsony rugalmassági moduluszú szilikon hézagkitöltő-anyag a névleges hézagmérethez képest ±25%-os elmozdulású hézagainak rugalmas kitöltésére alkalmas, és semleges megszilárdulása után tökéletesen együttdolgozik a beton, vakolat, üveg, fa, PVC, tégla, lakkozott felületekkel.

A Mapei Mapesil BM az ISO 11600 szabvány szerint az F 25 LM és az ISO 11600 szerint a G 25 LM osztályba sorolt. Olvassa el a termékismertetőjét használata előtt. Szín átlátszó, szürke, vörösréz és sötétbarna. 

Anyagszükséglet 
3,1 folyóméter/310 ml-es tubusnál (10 × 10 mm hézagméretnél). 

Kiszerelés
310 ml-es tubus