Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Mapesil BM szilikon hézagkitöltő anyag

Mapei Mapesil BM semleges szilikon hézagkitöltő-anyag bádogos szerkezetekhez.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Rugalmas tömítés és hézag-kitöltés tetőfedéses részekhez, bádogos munkákhoz, esőcsatornákhoz, ereszcsatornákhoz, tetőélekhez, fedéllemezekhez. Ideális fémszerkezetekhez, például silókhoz, tárolókhoz, szellőzőcsatornákhoz, fémlemezekhez.

Különleges tulajdonságai miatt ellenáll a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak, alapozás nélkül lezárja és tömíti a réz, az acél, a horganyzott, a lakkozott, alumínium fémfelületeket. A Mapei Mapesil BM alacsony rugalmassági moduluszú szilikon hézagkitöltő-anyag a névleges hézagmérethez képest ±25%-os elmozdulású hézagainak rugalmas kitöltésére alkalmas, és semleges megszilárdulása után tökéletesen együttdolgozik a beton, vakolat, üveg, fa, PVC, tégla, lakkozott felületekkel.

A Mapei Mapesil BM az ISO 11600 szabvány szerint az F 25 LM és az ISO 11600 szerint a G 25 LM osztályba sorolt. Olvassa el a termékismertetőjét használata előtt. Szín átlátszó, szürke, vörösréz és sötétbarna. 

Anyagszükséglet 
3,1 folyóméter/310 ml-es tubusnál (10 × 10 mm hézagméretnél). 

Kiszerelés
310 ml-es tubus

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.