Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Idrosilex fehér cementkötésű habarcs 25 kg

Mapei Idrosilex ozmotikus, az ivóvízzel érintkezésre alkalmas cementkötésű habarcs talajszint alatti falazatok és betonszerkezetek vízszigetelésére. A feltüntetett Mapei Idrosilex ár bruttó ár.

19.622 Ft,-16.679 Ft,-/zsák
Cikkszám: 091125Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-05-18-14:51
24.000 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Idrosilex alapfalak, pincék, alagsorok, liftaknák, úszómedencék, öntözőcsatornák, és akár ivóvíztároló tartályok vízszigetelésére használható.

A cement-kötőanyagokból és különleges vízszigetelő adalékszerekből álló Idrosilex 25 kg-os zsákját keverje be a felhasználás típusától függően 5,5-6 liter tiszta vízzel. A Mapei Idrosilex bedolgozható ecsettel, simítóval vagy szórva.

Ecsettel vagy vakológéppel 2-3 réteget dolgozzon be a tökéletesen tiszta, szilárd, és vízzel előzetesen mattnedvesített felületre. A simítóval bedolgozáshoz a keverővíz mennyiségét csökkentse zsákonként 5-6 literre. 

A Mapei Idrosilex teljesíti az EN 1504- 2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. Színek szürke vagy fehér színekben készítik. 

Anyagszükséglet  
1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.