Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Plastimul Fiber Plus bitumenes vízszigetelő emulzió

Mapei Plastimul Fiber Plus szálerősítésű bitumenes vízszigetelő emulzió általános használatra.

Mapei Plastimul Fiber Plus bitumenes vízszigetelő emulzió
33.452 Ft,-28.434 Ft,- / 30 kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Plastimul Fiber Plus vízszintes és függőleges felületek, alapok, támfalak,t érintkező falazatok és öntött betonszerkezetek, beton ereszcsatornák és kémények, ciszternák, víztározó kutak, nem járható egyenes vagy ívelt tetők és lejtéses teraszok, stb. vízszigetelésére használható.

A Mapei Plastimul Fiber Plus válogatott, vízben oldott bitumenekből, finom szemcseméretű töltőanyagokból álló oldószermentes, sűrűnfolyós emulzió.

A Mapei Plastimul Fiber Plus állékony (tixotróp), ezért könnyen felhordható, és vízszigetelő réteget képez még függőleges és ferde felületekre is. Megszáradása után a Mapei Plastimul Fiber Plus vízzáró, rugalmas bevonat, amely akár hosszabb ideig enyhén savas vagy lúgos vízzel érintkezve sem oldódik vissza, valamint ellenáll a talajban előforduló agresszív anyagokkal szemben. 

Anyagszükséglet 
függőleges falak vízszigeteléséhez: kb. 1 kg/ m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelés
30 kg-os vödör