2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silancolor Base Coat színezett alapozó C-színcsoport

Mapei Silancolor Base Coat szilikongyanta bázisú diszperziós kiegyenlítő és kitöltő színezett alapozó.

Mapei Silancolor Base Coat színezett alapozó C-színcsoport
39.929 Ft,-33.940 Ft,- / 20 Kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Silancolor Base Coat mikroszemcsés, válogatott töltőanyagokból készülő kiegyenlítő és magas kitöltő képességű szilikongyanta bázisú diszperziós alapozó, amely egységesíti az aljzat nedvszívó képességét, és elősegíti a Silancolor termékcsalád vastagbevonatainak és festékeinek tapadását. 

A Mapei Silancolor Base Coat használható a cementkötésű felületek alapozójaként a felület nedvszívó képességének szabályozására, és a tapadás fokozására a végső fedőréteg felhordása előtt.

A Mapei Silancolor Base Coat nélkülözhetetlen minden olyan esetben, amikor gördülőszemcsés hatású, úgynevezett „graffiato” bevonatréteget készítenek, hogy elkerüljék a bevonat alatti alapfelület kilátszódását.

A Mapei Silancolor Base Coat használható különböző felületek egységesítésre is, kiegyenlítve a külső felületet, valamint a meglévő kisebb hibák befedésére. Használható fehér színben, illetve ha a felső bevonati rétegéhez hasonló színbe színezve használják, jelentősen megkönnyíti a felső bevonat felhordását, különösen az általában csak részlegesen fedő, nagyon élénk felső bevonat megjelenési igényénél. 

A Mapei Silancolor Base Coat alkalmazása, mivel szervesen egybeépül a színes bevonattal, meghosszabbítja a Silancolor védőfelület tartósságát és növeli vízlepergető képességét. A Mapei Silancolor Base Coat-tal kezelt felületek egységesen érdesek lesznek, így elősegítik a vastag bevonatok felhordását, főleg ha azokat simítóval hordják fel, valamint a bevonat egyenletes fedését a teljes kezelendő felületen.

A Mapei Silancolor Base Coat-ot a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik.  

Anyagszükséglet  
0,4-0,5 kg/m2 rétegenként. 

Az anyagszükséglet a felület simaságától, a felület apró hibáitól és a felhordási módtól nagymértékben függ. 

Kiszerelés
20 kg-os vödör