2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silancolor Graffiato diszperziós bevonat kültéri falfelületre fehér

Mapei Silancolor Graffiato simítóval felhordható állagú, nagy páraáteresztő és vízlepergető képességű, szilikongyanta bázisú diszperziós bevonat kültéri falfelületekre kapart hatás kialakítására közepes szemcsemérettel.

Mapei Silancolor Graffiato diszperziós bevonat kültéri falfelületre fehér
22.809 Ft,- / 20 Kg

Jó kitöltő-képességű szilikongyanta bázisú bevonat, amely finoman kapart felület kialakítására ajánlott bel- és kültéren. A Mapei Silancolor Graffiato az aljzatnak előnyös esztétikai megjelenést, kitűnő vízlepergető képességet és jó páraáteresztő képességet biztosít.

Javasolt minden mész vagy cement vakolat, Mape-Antique vagy PoroMap szárítóvakolatok, valamint régi festékek és burkolatok dekoratív bevonataként. Az új, még soha nem festett felületekre hordjon fel Silancolor Primer-t (felhasználásra kész), és 12-24 órával később hordja fel a Silancolor Graffiato-t. Már festett felületek esetén győződjön meg arról, hogy a festék az aljzatra jól tapad, ellenkező esetben nagynyomású mosással vagy kefés tisztítással távolítsa el a leváló vagy porló részeket, majd ez után hordjon fel Silancolor Primer-t.

A Mapei Silancolor Graffiato felhasználásra kész, és rozsdamentes acélsimítóval hordható fel; a végső esztétikai hatás a felület egységessé tételére és a végső rajzolat kialakítására műanyag dörzssimító használandó, közvetlenül a habarcs felhordása után.

A Mapei Silancolor Graffiato a ColorMap színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készül. A Mapei Silancolor Graffiato az alábbi szemcseméretekben készül: A Mapei Silancolor Graffiato 1,2 mm; A Mapei Silancolor Graffiato 1,8 mm. 

Anyagszükséglet 
2,0-2,5 kg/m2 (az anyagszükséglet erősen függ az aljzat egyenetlenségétől). 

Kiszerelés
20 kg-os vödör