2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silancolor Graffiato diszperziós bevonat kültéri falfelületre C-színcsoport

Mapei Silancolor Graffiato simítóval felhordható állagú, nagy páraáteresztő és vízlepergető képességű, szilikongyanta bázisú diszperziós bevonat kültéri falfelületekre kapart hatás kialakítására közepes szemcsemérettel.

Mapei Silancolor Graffiato diszperziós bevonat kültéri falfelületre C-színcsoport
23.114 Ft,- / 20 Kg

Jó kitöltő-képességű szilikongyanta bázisú bevonat, amely finoman kapart felület kialakítására ajánlott bel- és kültéren. A Mapei Silancolor Graffiato az aljzatnak előnyös esztétikai megjelenést, kitűnő vízlepergető képességet és jó páraáteresztő képességet biztosít.

Javasolt minden mész vagy cement vakolat, Mape-Antique vagy PoroMap szárítóvakolatok, valamint régi festékek és burkolatok dekoratív bevonataként.

Az új, még soha nem festett felületekre hordjon fel Silancolor Primer-t (felhasználásra kész), és 12-24 órával később hordja fel a Silancolor Graffiato-t.

Már festett felületek esetén győződjön meg arról, hogy a festék az aljzatra jól tapad, ellenkező esetben nagynyomású mosással vagy kefés tisztítással távolítsa el a leváló vagy porló részeket, majd ez után hordjon fel Silancolor Primer-t. 

A Mapei Silancolor Graffiato felhasználásra kész, és rozsdamentes acélsimítóval hordható fel; a végső esztétikai hatás a felület egységessé tételére és a végső rajzolat kialakítására műanyag dörzssimító használandó, közvetlenül a habarcs felhordása után.

A Mapei Silancolor Graffiato a ColorMap színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készül.  

A Mapei Silancolor Graffiato az alábbi szemcseméretekben készül: A Mapei Silancolor Graffiato 1,2 mm; A Mapei Silancolor Graffiato 1,8 mm.  

Anyagszükséglet 
2,0-2,5 kg/m2 (az anyagszükséglet erősen függ az aljzat egyenetlenségétől). 

Kiszerelés
20 kg-os vödör