2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silexcolor Base Coat színezett alapozó A-színcsoport

Mapei Silexcolor Base Coat módosított kálium-szilikát bázisú diszperziós kiegyenlítő és kitöltő színezett alapozó a DIN 18363 szabvány szerint.

Mapei Silexcolor Base Coat színezett alapozó A-színcsoport
16.002 Ft,- / 20 Kg

A Mapei Silexcolor Base Coat mikroszemcsés, válogatott töltőanyagokból készülő kiegyenlítő és magas kitöltő képességű kálium-szilikát bázisú diszperziós alapozó, amely egységesíti az aljzat nedvszívó képességét, és elősegíti a Mapei Silexcolor termékcsalád vastagbevonatainak és festékeinek tapadását.

A Mapei Silexcolor Base Coat használható a cementkötésű felületek, illetve a Mape- Antique vagy PoroMap szárítóvakolatokra készített alapozójaként a felület nedvszívó képességének szabályozására, és a tapadás fokozására a végső fedőréteg felhordása előtt.

A Mapei Silexcolor Base Coat nélkülözhetetlen minden olyan esetben, amikor gördülőszemcsés hatású, úgynevezett „graffiato” bevonatréteget készítenek, hogy elkerüljék a bevonat alatti alapfelület kilátszódását.

A Mapei Silexcolor Base Coat használható különböző felületek egységesítésre is, kiegyenlítve a külső felületet, valamint a meglévő kisebb hibák befedésére. Használható fehér színben, illetve ha a felső bevonati rétegéhez hasonló színbe színezve használják, jelentősen megkönnyíti a felső bevonat felhordását, különösen az általában csak részlegesen fedő, nagyon élénk felső bevonat megjelenési igényénél.

A Mapei Silexcolor Base Coat alkalmazása segíti a kálium-szilikát bázisú bevonatok tapadását régi szerves gyanta bázisú festékre vagy bevonatra. A Mapei Silexcolor Base Coat-ot a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik. 

Anyagszükséglet 
0,4-0,5 kg/m2 rétegenként. 
Az anyagszükséglet a felület simaságától, a felület apró hibáitól és a felhordási módtól nagymértékben függ. 

Kiszerelés
20 kg-os vödör