Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silexcolor Graffiato szilikát vékonyvakolat C-színcsoport

Mapei Silexcolor Graffiato simítóval felhordható állagú, szilikátbázisú ásványi páraáteresztő kül- és beltéri dekoratív és védőbevonat kapart hatás kialakítására közepes szemcsemérettel.

Mapei Silexcolor Graffiato szilikát vékonyvakolat C-színcsoport
24.384 Ft,-20.726 Ft,- / 20 Kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

Jó kitöltő-képességű káliumszilikát bázisú ásványi bevonat, amely finoman kapart felület kialakítására ajánlott bel- és kültéren, ahol az aljzat egyenetlenségeinek nagyfokú fedése szükséges. A Mapei Silexcolor Graffiato az aljzatnak előnyös esztétikai megjelenést, és jó páraáteresztő képességet biztosít.

Javasolt minden mész vagy cement vakolat, Mape-Antique vagy PoroMap szárítóvakolatok dekoratív bevonataként. Teljes kiszáradása után a szilikátosodási folyamatnak köszönhetően a Mapei Silexcolor Graffiato az aljzattal egybeköt, és azzal eggyé válik, anélkül hogy annak páraáteresztő képességét módosítaná.

Az új, még soha nem festett felületekre hordjon fel Silexcolor Primer-t (felhasználásra kész), és 12-24 órával később hordja fel a Mapei Silexcolor Graffiato-t. Már festett felületek esetén a festéket vagy meglévő burkolatot teljesen el kell távolítani, majd Mapei Silexcolor Primer-t kell felhordani.

A Mapei Silexcolor Graffiato felhasználásra kész, és rozsdamentes acélsimítóval hordható fel; a végső esztétikai hatás a felület egységessé tételére és a végső rajzolat kialakítására műanyag dörzssimító használandó, közvetlenül a habarcs felhordása után.

A Silexcolor Graffiato a ColorMap színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készül. A Silexcolor Graffiato az alábbi szemcseméretekben készül: A Mapei Silexcolor Graffiato 1,2 mm; A Silexcolor Graffiato 1,8 mm. 

Anyagszükséglet 
2,0-2,5 kg / m2  
(az anyagszükséglet erősen függ az aljzat egyenetlenségétől is). 

Kiszerelés
20 kg-os vödör