2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silexcolor Tonachino szilikát vékonyvakolat A-színcsoport

Mapei Silexcolor Tonachino simítóval felhordható állagú, módosított kálium-szilikát bázisú színes ásványi bevonat a DIN 18363 szabvány szerint.

Mapei Silexcolor Tonachino szilikát vékonyvakolat A-színcsoport
Figyelem! Ez a termék már nem rendelhető.

A Mapei Silexcolor Tonachino mész-cement vakolatok, szárítóvakolatok, illetve a Mape- Antique CC, a Mape-Antique MC-ből, Mape-Antique LC-ből és Mape-Antique CC-ből készült vakolatok védő és dekoratív bevonataként alkalmazható.

Teljes kiszáradása után a Silexcolor Tonachino az aljzattal egybeköt, és azzal eggyé válik, anélkül hogy annak páraáteresztő képességét módosítaná, és hatékonyan képes elfedni az aljzat egyenetlenségeit, és előnyös megjelenést biztosít. A Mapei Silexcolor Tonachino felhordható fém vagy műanyag simítóval, ügyelve az egyenletes rétegvastagságra.

Az egyenletes felület elérése érdekében esetenként nedvesítse meg a simítót, vagy a felületet szivacssimítóval dörzsölje el. A kezelendő felület legyen tökéletesen tiszta, szilárd és száraz; a leváló részeket, festékmaradványokat teljesen távolítsa el.

A Mapei Silexcolor Tonachino-t mindig az előzetesen Mapei Silexcolor Primer-rel vagy Silexcolor Base Coat-tal kezelt felületre lehet felhordani. A Mapei Silexcolor Tonachino-t a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik.

A Mapei Silancolor Tonachino-t az alábbi szemcseméretekben készítik:
- Silexcolor Tonachino 0,7 mm;
- Silexcolor Tonachino 1,2 mm;
- Silexcolor Tonachino 1,5 mm;
- Silexcolor Tonachino 2,0 mm. 

Anyagszükséglet 
– 0,7 mm: 2,0-2,5 kg/m2; 
– 1,2 mm: 2,5-3,0 kg/m2; 
– 1,5 mm: 2,5-3,0 kg/m2; 
– 2,0 mm: 3,0-3,5 kg/m2. 

Kiszerelés
20 kg-os vödör