2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Quarzolite Base Coat színezett alapozó A-színcsoport

Mapei Quarzolite Base Coat akril diszperziós bázisú diszperziós kiegyenlítő és kitöltő színezett alapozó.

Mapei Quarzolite Base Coat színezett alapozó A-színcsoport
21.361 Ft,-18.157 Ft,- / 20 Kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Quarzolite Base Coat mikroszemcsés, válogatott töltőanyagokból készülő kiegyenlítő és magas kitöltő képességű akrilgyanta bázisú diszperziós alapozó, amely egységesíti az aljzat nedvszívó képességét, és elősegíti a Mapei Quarzolite termékcsalád vastagbevonatainak és festékeinek tapadását.

A Mapei Quarzolite Base Coat használható a cementkötésű felületek alapozójaként a felület nedvszívó képességének szabályozására, és a tapadás fokozására a végső fedőréteg felhordása előtt. A Quarzolite Base Coat használható különböző felületek egységesítésre is, kiegyenlítve a külső felületet, valamint a meglévő kisebb hibák befedésére.

Használható fehér színben, illetve ha a felső bevonati rétegéhez hasonló színbe színezve használják, jelentősen megkönnyíti a felső bevonat felhordását, különösen az általában csak részlegesen fedő, nagyon élénk felső bevonat megjelenési igényénél.

A Mapei Quarzolite Base Coat-tal kezelt felületek egységesen érdesek lesznek, így elősegítik a vastag bevonatok felhordását, főleg ha azokat simítóval hordják fel, valamint a bevonat egyenletes fedését a teljes kezelendő felületen.

A Mapei Quarzolite Base Coat-ot a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik. 

Anyagszükséglet 
0,4-0,5 kg/m2 rétegenként. 
Az anyagszükséglet a felület simaságától, a felület apró hibáitól és a felhordási módtól nagymértékben függ. 

Kiszerelés
20 kg-os vödör