Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Quarzolite Tonachino fehér vékonyvakolat 20 kg

Mapei Quarzolite Tonachino simítóval felhordható állagú dekoratív és védőbevonat bel- és kültéri felületekre. A feltüntetett Mapei Quarzolite Tonachino ár a fehér színre vonatkozik.

22.258 Ft,-18.919 Ft,-/vödör
Cikkszám: 7E092020Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva:
33.000 vödör / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Quarzolite Tonachino diszperziós akrilgyantából, osztályozott szemcseméretű töltőanyagokból, kvarchomokból és napsugárzás-álló pigmentekből készült rusztikus megjelenést biztosító összefüggő bevonat bel- és kültéri falakra.

A Mapei Quarzolite Tonachino ellenáll minden klímaviszonynak és a szmog, a só és a napsugárzás romboló hatásának, valamint víztaszító és jó páraáteresztő képességű. A Mapei Quarzolite Tonachino tökéletesen tapad bármely vakolatra és meglévő, jól kötött festékre.

A Mapei Quarzolite Tonachino védi az aljzatot, kellemes rusztikus megjelenést biztosít, és a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik.

A Mapei Quarzolite Tonachino ezen kívül alkalmas beltéri felhasználásra is gipsz vagy régi festett felületen, ha az jól kötött és szilárd, és előzetesen Malech-hel vagy Quarzolite Base Coat-tal kezelték.

A Mapei Quarzolite Tonachino-t az alábbi szemcseméretekben készítik:
- Quarzolite Tonachino 0,7 mm;
- Quarzolite Tonachino 1,2 mm;
- Quarzolite Tonachino 1,5 mm;
- Quarzolite Tonachino 2,0 mm.

Anyagszükséglet 
– 0,7 mm: 2,0-2,5 kg/m2; 
– 1,2 mm: 2,5-3,0 kg/m2; 
– 1,5 mm: 2,5-3,0 kg/m2; 
– 2,0 mm: 3,0-3,5 kg/m2.

Kiszerelés
20 kg-os vödör

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.