Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silancolor Primer Plus algásodás és penészedésgátló diszperziós alapozó

Mapei Silancolor Primer Plus szilán és sziloxán bázisú algásodás és penészedésgátló diszperziós alapozó.

Mapei Silancolor Primer Plus algásodás és penészedésgátló diszperziós alapozó
46.190 Ft,-39.261 Ft,- / 10 kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Silancolor Primer Plus szilán és sziloxán bázisú algásodás- illetve penészedésgátló alapozó vizes emulzióban az aljzat nedvszívó képességének egyenletessé tételére, illetve arra, hogy az aljzatot alkalmasabbá tegye a Silancolor Plus termékcsalád termékeivel történő átfestésre.

A Mapei Silancolor Primer Plus a Silancolor Plus homlokzatvédő rendszer alapja. A Silancolor Primer Plus védőhatást fejt ki a festési ciklus kezdetétől, és hozzájárul a falfelületek károsodásához vezető algaés penésznövekedés és -terjedés összes okának megszüntetéséhez.

A Mapei Silancolor Primer Plus a Silancolor Plus rendszer színezett felületképző anyagaival együtt igen hatékony védőrendszert alkot a bel- és kültéri falfelületeken, amely kettős védelmet garantál.

Védelmet jelent az épületek falait megtámadó és károsító mikroorganizmusok ellen, valamint hosszantartó védelmet garantál a vegyi anyagok károsító hatása, az U.V. sugárzásnak és általában a nedvesedésnek.

A Mapei Silancolor Primer Plus nagy behatolóképességű szilán és sziloxán bázisú algásodás- illetve penészedésgátló diszperziós alapozó. A termék különleges jellemzői alapján az aljzatnak fokozott vízlepergető képességet nyújt, miközben légáteresztő képességét változatlanul hagyja.

A Mapei Silancolor Primer Plus egyenletessé teszi az aljzat nedvszívó képességét, és tapadásfokozóként működik. A Mapei Silancolor Primer Plus szagtalan és nem tartalmaz oldószereket, ezért zárt és kevéssé szellőző terekben is alkalmazható.

A Mapei Silancolor Primer Plus felhasználásra kész. Felhasználása előtt alaposan fel kell keverni. 

Anyagszükséglet 
0,10-0,30 kg/m2. 

Kiszerelés
10 kg-os kanna