Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Elastocolor Waterproof diszperziós falfesték B-színcsoport

Mapei Elastocolor Waterproof rugalmas, akrilgyanta bázisú diszperziós festék, Mapelastic-kal vagy Mapelastic Smart-tal vízszigetelt, és vízzel közvetlenül, állandó jelleggel érintkező szerkezetek védelmére.

Mapei Elastocolor Waterproof diszperziós falfesték B-színcsoport
104.191 Ft,- / 20 Kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Elastocolor Waterproof úszómedencék belső felületeinek, illetve Mapelastic vagy Mapelastic Smart felületek átfestésére használható, ahol a vizet át nem eresztő réteggel kompatibilis, rugalmas, a vízzel állandó és közvetlen érintkezésre alkalmas felületi réteggel történő újbóli bevonására van szükség időtálló felületvédelem biztosítása érdekében.

A Mapei Elastocolor Waterproof diszperziós akrilgyanta alapú kültéri festék, amely rugalmas, a Mapelastic vagy Mapelastic Smart szigetelésekkel tökéletesen kompatibilis színes felületi védőréteget képez. 

A Mapei Elastocolor Waterproof-ot utolsó rétegként lehet felvinni minden olyan esetben, ahol előre látható a vízzel szemben nagyobb ellenálló képességű festék alkalmazásának szükségessége a cementkötésű termékekkel történő vízszigetelés után.

A Mapei Elastocolor Waterproof mindenféle időjárási hatással szemben ellenálló, továbbá ellenáll a szmognak, a napsugárzás káros hatásának, és hosszabb időn át is tartós védelmet biztosít. 

A Mapei Elastocolor Waterproof védi a tartószerkezetet, egyúttal rendkívül esztétikus, egységes külső megjelenést is biztosít.

A színskála számos színében készül, és kérés esetén lehetséges minta szerinti színárnyalatban is előállítani az automatikus ColorMap színrendszerrel. 

Anyagszükséglet 
0,5-0,7 kg/m2, (egy alapozóréteg és két fedőréteg esetén). 

Kiszerelés
20 kg-os kanna