2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Silancolor Pittura diszperziós falfesték C-színcsoport

Mapei Silancolor Pittura nagy páraáteresztő és vízlepergető képességű, szilikon bázisú diszperziós festék bel- és kültéri falakra.

Mapei Silancolor Pittura diszperziós falfesték C-színcsoport
82.779 Ft,-70.362 Ft,- / 20 Kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Silancolor Pittura szilikongyanta bázisú festék, amely egyesíti a hagyományos ásványi alapú festékek és a szintetikus festékek előnyeit. A Mapei Silancolor Pittura különleges összetétele miatt az aljzatot nagymértékben páraáteresztővé és jelentősen vízlepergetővé teszi.

Tökéletesen tapad minden hagyományos- és szárítóvakolatra, valamint jól kötött meglévő festésre is, és vízlepergető képessége miatt megvédi az aljzatot a légköri romboló hatásoktól, szennytaszító, tartós és jó állja a tisztítást. A Silancolor Pittura nagymértékben lúg-, és mosásálló, ellenáll az U.V. sugárzásnak és az öregedésnek, anélkül, hogy jellemzői megváltoznának.

A Mapei Silancolor Pittura nemcsak védi az aljzatot, hanem nagyon kellemes sima, matt és érintésre bársonyos felületet is ad. Hígítsa a Silancolor Pittura-t 15-25 tömeg%-nyi vízzel, és alaposan keverje el kis fordulatszámon keverőgépbe fogott keverőszárral. 

A Mapei Silancolor Pittura hagyományos módon ecsettel, hengerrel vagy szórással illetve levegő nélküli szórással hordható fel a megszáradt, speciális Mapei Silancolor Primer-re vagy Silancolor Base Coat-ra. A választott színtől függően két vagy több réteget hordjon fel.

A Mapei Silancolor Pittura-t a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban készítik. 

Anyagszükséglet 
200-300 g/m2 két réteghez. 

Kiszerelés
20 kg-os vödör