2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Dynamon HAA szilárdulásgyorsító betonadalékszer

Mapei Dynamon HAA klórmentes szilárdulásgyorsító betonadalékszer.

Mapei Dynamon HAA szilárdulásgyorsító betonadalékszer
194.818 Ft,- / 260 Kg

A Mapei Dynamon HAA folyadék állagú nagyhatékonyságú klórmentes szilárdulásgyorsító adalékszer. A Dynamon HAA-t a Dynamon termékcsalád más módosított akrilát bázisú folyósító adalékszereivel már adalékolt betonokhoz kell alkalmazni.

A Mapei Dynamon HAA különösen ajánlott rendkívül magas kezdeti szilárdság elérésére a bedolgozástól számított rövid idő elmúltával, akár alacsony hőmérséklet esetén is.

A Mapei Dynamon HAA rendkívül magas mechanikai szilárdság kialakulását teszi lehetővé a betonelem-gyártásban gőz-érlelés nélkül, a téli hónapokban is, illetve +10°C környezeti hőmérséklet alatt.

A Mapei Dynamon HAA használható az öntömörödő betonok mechanikai szilárdságnövekedésének meggyorsítására. Ebben az esetben a terméket a Mapei Dynamon termékcsalád folyósítóival és Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 viszkozitásmódosító adalékszerrel együtt kell alkalmazni.

Felhasználáskor a Mapei Dynamon HAA-t a keverék más összetevői (cement, adalékok, ásványi töltőanyagok és a keverővíz legalább 80%-a) után, a Dynamon folyósítóval együtt kell beadagolni. 

Adagolás 
1-3 liter minden 100 kg cementhez. 

Kiszerelés
260 kg