Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Üllői telepünk április 1 és 13. között zárva tart. XVII. kerületi telepünk hétköznapokon 07:00-től 15:00-óráig tart nyitva, április 4-én szombaton, és április 11-én szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Vibromix C1 képlékenyítő adalékszer

Mapei Vibromix C1 szilárdságot növelő, képlékenyítő adalékszer „alig földnedves” állagú betonokhoz.

Mapei Vibromix C1 képlékenyítő adalékszer
20.225 Ft,- / 25 kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Vibromix C1 folyékony adalékszer kifejezetten az alig földnedves illetve földnedves állagú, vibropréselt illetve extrudált betonelemek gyártásához ajánlott. A Mapei Vibromix C1 javítja a beton tömörödési tulajdonságait a vibráció során.

A Mapei Vibromix C1 képlékenyítő hatása a kezdeti mechanikai szilárdságot növelő hatásával együttesen lehetővé teszi vibropréselt illetve extrudált betonelemeknél a szilárdulási idő jelentős csökkentését, a teljesítményjellemzők, pl. kezdeti nyomóés szakítószilárdság javítását, illetve a csökkentett nedvszívó képességnek és a fokozott kopásállóságnak köszönhetően az elemek tartósságának növelését.

A Mapei Vibromix C1 különösen ajánlott: • vibropréselt betonelemek előállításához, mint például: tömör falazó és burkoló elemek, szegélyek, aknák stb., • extrudált betonelemek előállításához, mint például: takaréküreges födémek, nagy átmérőjű csövek, • olyan elemek előállításához, amelyeknél elengedhetetlen a gyors kizsaluzás illetve a szilárdulási idő csökkentése.

A Mapei Vibromix C1 vízben oldott aktív polimer bázisú adalékszer, amely javítja a vibráció és extrudálás hatását a friss betonon, lehetővé téve ezzel a kezdeti mechanikai szilárdság növelését, akár alacsony hőmérsékleten is, illetve egy érzékelhetően jobb teljesítmény és esztétikai jellemzőkkel bíró termék előállítását.

Felhasználáskor a beton minden egyéb összetevőjének (cement, adalékok, víz és esetleges színező oxidok) hozzáadását követően kell a Mapei Vibromix C1-et a betonkeverőbe adagolni. Keverje jól addig, amíg egyneművé nem válik. 

Adagolás 
0,2-0,8 liter minden 100 kg cementre. 

Kiszerelés
25 kg