Ipari
termék
Mapei Mapefibre ST42 polimer szál - 6 kg

Mapei Mapefibre ST42 polimer szál - 6 kg

Mapei Mapefibre ST42 42 mm hosszúságú polimerszál, mely a hagyományos aljzatkialakításnál helyettesíti az acélhálót. A feltüntetett Mapei Mapefibre ST42 ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 23 843 Ft/doboz (18 774 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 6502506Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Minimum rendelhető mennyiség: 1 doboz
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

A Mapefibre ST42 42 mm hosszúságú szerkezeti polimerszálak, amelyek a betonhoz, az előregyártott betonelemekhez és lövellt betonhoz adagolva a teljesítményjellemzőik javítására szolgálnak.

A Mapefibre ST42 használata valós alternatívát jelent a hagyományos vasalatok (a hegesztett háló és/vagy az acélszál) alkalmazásával szemben, amikor ezek használata teherelosztóként, a plasztikus zsugorodás miatti repedésképződések korlátozására, nagyobb duktilitású betonok gyártására, illetve normálszilárdulású és gyorsszilárdulású lövellt betonokhoz (ideiglenes megtámasztásként és/vagy végleges burkolatként aknákban, alagutakban, rézsűkön, csatornafalakon stb.) történik.

A könnyebb anyagmozgatás, a könnyebb adagolhatóság, valamint a betonszerkezet kisebb sűrűsége a logisztikai és a munkahelyi tevékenységek megszervezése szempontjából is versenyképessé teszi e technológiát. A Mapefibre ST42 lúgálló, korróziós problémák még agresszív környezetben sem merülnek sem a tárolás során, sem a betonkeverékben lévő anyag esetében. A Mapefibre ST42 különösen jó felületi tulajdonságai biztosítják a cementkeverék optimális tapadását, illetve egyenletes eloszlását a betonkeverékben.

Alkalmazási terület

A Mapefibre ST42 alkalmazása különösen ajánlott a következő esetekben:

  • ipari padlók készítésére;
  • előregyártott betonpanelek, vasbeton csövek,betonelemek előállításához;
  • lövellt beton előállításához.

Anyagszükséglet

A Mapefibre ST42 -t a kívánt teljesítménytől függően 1-6 kg/m³ mennyiségben kell adagolni a betonhoz.

Kiszerelés

A Mapefibre ST42 6 kg-os vízben oldódó műanyagzacskóban kerül forgalomba.

Kiszerelés
6 kg