Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Vicostar 3K viszkozitás módosító betonadalékszer

Mapei Vicostar 3K viszkozitás módosító adalékszer töltőanyagok nélküli öntömörödő betonhoz, amely a szétosztályozódás-mentes, igen folyós betonokból előregyártással készített betonelemek gyártására ajánlott.

Mapei Vicostar 3K viszkozitás módosító betonadalékszer
33.274 Ft,- / 25 kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Viscostar 3K alkalmazásával elért viszkozitás szabályozás öntömörödő és részlegesen vagy teljesen töltőanyagok nélküli betonok gyártását teszi lehetővé.

Alkalmazásával, az adagolás megfelelő szabályozásával, lehetőség van három probléma megoldására és/vagy követelmény teljesítése révén a kívánt tulajdonságok elérésére:
• a beton szivattyúzhatóságának javítására;
• a finom és nagyon finom részek, adalékanyagok, és a kismértékben adagolt cementrészek integrálása betongyártáshoz;
• a folyékonyságra, a folyóképességre, a szétosztályozódás-állóságra vonatkozó hatályos szabványoknak megfelelő öntömörödő beton előállítása ásványi adalékanyagok (töltőanyagok) hozzáadása nélkül.

Hatékonyságának köszönhetően a Mapei Viscostar 3K lehetővé teszi a szétosztályozódás és a kivérzés elkerülését, ugyanakkor változatlanul tartja a beton folyóképességét és szivattyúzhatóságát.

Anyagszükséglet
Adagolás térfogat szerint:
0,3 – 0,6 liter a szivattyúzott beton minden m3-erére szivattyúzhatóság-javító adalékszerként.
0,5 – 1,5 liter a szivattyúzott beton minden m3-erére a finomszemcse részek integrálására.
1 – 2,5 liter a szivattyúzott beton minden m3-erére a helyszínen hozzáadva, ásványi segédanyagokat tartalmazó öntömörödő betonokhoz.

Kiszerelés
25 kg