×

Mapei Mapestart 1 adalékszer habarcs és beton szivattyúzásához - 225g

Mapei Mapestart 1 adalékszer habarcs és beton szivattyúzásához. A feltüntetett Mapei Mapestart1 ár az 1 db-ra vonatkozik.

953 Ft,-/db
Cikkszám: 127740Állapot: Rendelhető
Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Termékleírás

A Mapei Mapestart 1 por alakú, különleges adalékszer a szivattyúzásra használt csövek és vezetékek kenésére, a cementkeverékek áramlásának könnyebb megindítása, illetve az áramlási folyamat megkönnyítésére.

A Mapei Mapestart 1 adalékszer vízzel könnyen összekeverhető a keverőberendezés ürítő garatjában, és csak miután innen a járulékos víz eltávozott, lehet megkezdeni a cementes keverék szivattyúzását, ezért a Mapestart 1 adalékszert semmilyen körülmények között nem szabad a habarcshoz vagy a betonhoz hozzáadni.

A Mapei Mapestart 1 adalékszer vékony filmréteget hoz létre a szivattyúvezetékek felületén, amely csökkenti a súrlódást a csővezeték fala és a szivattyúzott cementes keverék között, ezzel pedig csökken az anyag vezetékben történő esetleges elakadásának veszélye.

A Mapei Mapestart 1 adalékszert ezenkívül a szivattyúzási művelet végén is alkalmazni kell, így nagyobb tisztaság érhető el, ez pedig megnöveli a szivattyúzásra használt csővezetékek élettartamát. 

Anyagszükséglet 
A szivattyú típusától (méreteitől és teljesítményétől), illetve a szivattyúvezeték jellemzőitől (hosszúságától és formájától) függő mennyiségben kell alkalmazni. 

Kiszerelés
1 db