2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapestart 1 adalékszer habarcs és beton szivattyúzásához

Mapei Mapestart 1 adalékszer habarcs és beton szivattyúzásához.

Mapei Mapestart 1 adalékszer habarcs és beton szivattyúzásához
757 Ft,- / 1 db (225gr)

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Mapestart 1 por alakú, különleges adalékszer a szivattyúzásra használt csövek és vezetékek kenésére, a cementkeverékek áramlásának könnyebb megindítása, illetve az áramlási folyamat megkönnyítésére.

A Mapei Mapestart 1 adalékszer vízzel könnyen összekeverhető a keverőberendezés ürítő garatjában, és csak miután innen a járulékos víz eltávozott, lehet megkezdeni a cementes keverék szivattyúzását, ezért a Mapestart 1 adalékszert semmilyen körülmények között nem szabad a habarcshoz vagy a betonhoz hozzáadni.

A Mapei Mapestart 1 adalékszer vékony filmréteget hoz létre a szivattyúvezetékek felületén, amely csökkenti a súrlódást a csővezeték fala és a szivattyúzott cementes keverék között, ezzel pedig csökken az anyag vezetékben történő esetleges elakadásának veszélye.

A Mapei Mapestart 1 adalékszert ezenkívül a szivattyúzási művelet végén is alkalmazni kell, így nagyobb tisztaság érhető el, ez pedig megnöveli a szivattyúzásra használt csővezetékek élettartamát. 

Anyagszükséglet 
A szivattyú típusától (méreteitől és teljesítményétől), illetve a szivattyúvezeték jellemzőitől (hosszúságától és formájától) függő mennyiségben kell alkalmazni. 

Kiszerelés
1 db