Mapei Planiseal 88 cementkötésű habarcs, szürke - 25 kg

Cementkötésű habarcs talajszint alatti falazatok és akár ivóvíz tárolására szolgáló szerkezetek nem rugalmas vízszigetelésére. A feltüntetett Mapei Planiseal 88 cementkötésű habarcs ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 10 523 Ft/zsák (8 286 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 0937025Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2024-06-18-07:08
Minimum rendelhető mennyiség: 1 zsák
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

Az Idrosilex Pronto alapfalak, pincék, alagsorok, liftaknák, úszómedencék, öntözőcsatornák, és akár ivóvíztároló tartályok vízszigetelésére használható. A cement-kötőanyagokból és különleges vízszigetelő adalékszerekből álló Idrosilex Pronto 25 kg-os zsákját keverje be a felhasználás típusától függően 5,5-6 liter tiszta vízzel. Az Idrosilex Pronto bedolgozható ecsettel, simítóval vagy szórva. Ecsettel vagy vakológéppel 2-3 réteget dolgozzon be a tökéletesen tiszta, szilárd, és vízzel előzetesen mattnedvesített felületre.

A simítóval bedolgozáshoz a keverővíz mennyiségét csökkentse zsákonként 5-6 literre. Az Idrosilex Pronto teljesíti az EN 1504- 2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. Színek szürke vagy fehér színekben készítik.

Anyagszükséglet
1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelések
25 kg-os zsákok.