Mapei Mapepur Roof Foam ragasztó és hézag kitöltő - 12 x 750ml (kézi)

A MapePUR Roof Foam M és a MapePUR Roof Foam G építőelemek gyors ragasztására, illetve rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgálnak. A feltüntetett Mapei Mapepur Rood Foam ragasztó és hézag kitöltő ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 39 136 Ft/doboz (30 816 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1669442Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2023-09-22-13:44
Minimum rendelhető mennyiség: 1 doboz
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

A MapePUR Roof Foam M egy egykomponensű, duzzadó hab túlnyomásos spray flakonban, melyen egy kar található a termék adagolására, míg a MapePUR Roof Foam G egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, mely a speciális MapePUR Gun Standard pisztollyal együtt használható a termék adagolására.

Műszaki adatok

Mindkét termék poliuretán előpolimert, habosító szereket és speciális adalékokat tartalmaz, és mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől. A kinyomott termékek a levegő páratartalmával érintkezve kitágulnak, majd rövid időn belül megkeményednek, és stabil, zártcellás szerkezetet képeznek, mely kiváló mechanikai, szigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. 

  • Kiadósság: A MapePUR Roof Foam térfogata akár a 45 litert* is elérheti; tetőcserepek rögzítése során egy 750 ml-es flakon 6-12 m2-hez elegendő, a tető lejtésétől és várható terhelésétől függően.
  • Kiszerelés: 12 x 750 ml