Mapei Mapelastic kétkomponensű kenhető vízszigetelő habarcs normál - 16 kg

Mapei Mapelastic kétkomponensű rugalmas cementkötésű habarcs betonok, úszómedencék és erkélyek vízszigetelésére. A feltüntetett Mapei Mapelastic kenhető vízszigetelő habarcs ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 27 259 Ft/A + B komponens (21 464 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 167116HNÁllapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2024-05-13-11:07
Minimum rendelhető mennyiség: 1 A + B komponens
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapelastic betonok nagy rugalmasságú vízzáró bevonataként alkalmazható, különösen a repedezésnek kitett betonszerkezetekre. A Mapei Mapelastic az aljzatok meglévő hajszálrepedéseit áthidalja. A Mapei Mapelastic két előreadagolt komponensét víz és más összetevők hozzáadása nélkül egymással a teljes egyneműségig keverjen be. Az így kapott habarcs simítóval hordható fel a tökéletesen tiszta, tömör és vízzel előzetesen mattnedvesített aljzatra.

A Mapei Mapelastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4 × 4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et. A Mapei Mapelastic nyúlási és repedés áthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, macro-lyukméretű nem-szőtt polipropilén geotextíliát. Felhordás: simító vagy vakológép.

A Mapei Mapelastic teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. A Mapei Mapelastic megfelel az EN 14891 szabványnak. 

Anyagszükséglet 

  • 1,7 kg/m2 rétegvastagság mm-enként simítóval felhordva; 
  • 2,2 kg/m2 rétegvastagság mm-enként szórással felhordva. 

Kiszerelés
16 kg