2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Monolastic vízszigetelő habarcs

Mapei Monolastic egykomponensű, rugalmas cementkötésű habarcs erkélyek, teraszok és fürdőszobák vízszigetelésére.

Mapei Monolastic vízszigetelő habarcs
29.337 Ft,- / 20 Kg

Alkalmazási terület
Alkalmazza a Mapei Monolastic-ot fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok vízszigetelésére kerámia burkolólapok vagy üvegmozaikok fektetése előtt. A Mapei Monolastic cementekből, finom szemcseméretű adalékokból és speciális adalékszerekből, valamint különleges, nagyrugalmasságú akril polimerek vizes diszperziójából álló egykomponensű vízszigetelő-habarcs. Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Mapei Monolastic sima állagú habarcsot ad, amely könnyen felhordható simítóval, hengerrel vagy ecsettel.

A Mapei Monolastic minden tömör és kellően tiszta beton, vakolat-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad. A Monolastic felhordható 2 mm vastag rétegben. A különösen hajszálrepedezett vagy nagy húzófeszültségnek kitett felületeknél lényeges, hogy fektessen bele 4x4,5 mm lyukméretű Mapenet 150-et.

A Mapei Monolastic nyúlási és repedésáthidaló képességének további növelésére javasoljuk, hogy helyezzen bele Mapetex Sel, makro-lyukméretű nem-szőtt polipropilén geotextíliát A Mapei Monolastic megfelel az MSZ EN 14891 szabványnak is. 

Műszaki adatok
Bedolgozási idő: 60 perc. 
Várakozási idő: óra a rétegek között; 2 nap kerámia lapburkolat fektetése előtt. 
Szín: világosszürke. 
Felhordás: ecsettel, hengerrel vagy simítóval. 
Eltartható: 12 hónapig. 

Anyagszükséglet 
1,1 kg /m²/mm. 

Kiszerelés 
20 kg-os zsák