×

Mapei Planitop HDM Maxi kétkomponensű cementkötésű habarcs - 31,25 kg

Kétkomponensű, nagy duktilitású, puccolán hatású cementkötésű habarcs legfeljebb 25 mm vastagságig alkalmazva a kő, tégla és tufa szerkezetek simításához a Mapegrid G 220 fektetése előtt. A feltüntetett Mapei Planitop HDM Maxi ár az A+B komponensre vonatkozik.

17 662 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 203925Állapot: Rendelhető
50 A + B komponens / raklap
Minimum rendelhető mennyiség: 1 A + B komponens
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az A+B komponens csak együtt rendelhető!

A Mapei Planitop HDM Maxi a falazatok, tégla és tufa boltívek kitöltő vagy javítóhabarcsaként alkalmazható szerkezeti megerősítésekhez önmagában vagy további előnyként a Mapegrid G 220, különlegesen alapozott lúgálló üvegszövet hálóval.

Magas műgyantatartalmának köszönhetően a Planitop HDM Maxi tapadószilárdsága nagy, és megszilárdulása után szívós, tömör réteget képez, amely vízzáró és áthatolhatatlan a légkörben található káros gázok számára, valamint ellenáll a fagyásolvadási ciklusoknak. A Planitop HDM Maxi két előre adagolt komponensből áll, amelyet víz vagy bármely más anyag nélkül kell bekeverni.

A bekeverés után a habarcs felhordható simítóval a javítandó és kiegyenlítendő felületre; amelynek tisztának, szilárdnak és előzetesen vízzel mattnedvesítettnek kell lennie, illetve nagyon nedvszívó felület esetén Primer G-vel alapozottnak kell lennie. A legnagyobb felhordható rétegvastagság egy rétegben: 25 mm. Sima simítóval hordja fel a terméket, majd nedves szivaccsal simítsa át mielőtt kötni kezd. 

Anyagszükséglet 
1,85 kg/m2 rétegvastagság mm-enként

Kiszerelések 
25 kg-os zsák + 6,75 kg-os kanna