Ipari
termék
Mapei Ultratop Living Standard önterülő aljzatkiegyenlítő anyag - 25 kg

Mapei Ultratop Living Standard önterülő aljzatkiegyenlítő anyag - 25 kg

Mapei Ultratop Living speciális hidraulikus kötőanyagon alapuló ultragyorsan szilárduló önterülő kiegyenlítőanyag 5-15 mm vastag kopásálló beltéri padlók készítésére. A feltüntetett Mapei Ultratop Living ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 18 335 Ft/zsák (14 437 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5SL80325Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2024-05-13-11:07
Minimum rendelhető mennyiség: 1 zsák
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Ultratop Living alkalmazható burkolat nélküli készpadlóként ipari és nem ipari környezetben. Új és meglévő beton vagy kerámiaburkolatú beltéri aljzaton 5-15 mm vastagságú rétegeként, bevásárló központok, szállodák, irodák, üzletek, bemutatótermek és lakások gyalogosforgalmának elviselésére. 
Az Ultratop Living nagyfokú szilárdsága, kopásállósága, esztétikai megjelenése és sokoldalúsága miatt alkalmas az építőipari dekorációs szektor számos felhasználására, pl. középületekben, magánépületekben, kereskedelmi és lakóépületekben.

Az Ultratop Living felhasználásával készült habarcs CT-C 30-F7-A12-A2 fl s1 osztályú az EN 13813 szabvány szerint.
A termék a következő színekben érhető el: világosszürke, antracit, natúr (világosbarnába hajló bézs)
Az Ultratop Living vízzel történő bekeverése után, az így elkészült habarcs felhordható kézzel, vagy géppel, az előzőleg megtisztított, és Primer SN alapozóval előkészített, esetleg Rete 320-szal (üvegszövet háló) megerősített szilárd felületre.

Az Ultratop Living kopásállósága utólagosan növelhető a Mapefloor Finish 630 vagy Mapefloor Finish 52 W felületképző termékekkel, melyek elengedhetetlenek ha a  felületet olaj-, és vízállóvá akarjuk tenni. A padló könnyebb tisztítása és karbantartása érdekében hordjon fel egyenletes réteg Mapelux Lucida vagy Mapelux Opaca metalizált viaszt a padló felületére. 

Anyagszükséglet
16,5-17,5 kg/m² rétegvastagság cm-enként 

Kiszerelés
25 kg-os zsák