2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Stabilcem T

Mapei Stabilcem T egykomponensű előkevert állékony (tixotróp) állagú zsugorodás kompenzált habarcs vonórudak és ankercsavarok injektálásos kihorgonyzásához bármilyen típusú talajban.

Mapei Stabilcem T
5.810 Ft,- / 25 Kg

A Mapei Stabilcem T alkalmas bármilyen hosszú vonórudak kiékelésére alagutakban, akár víz vagy törmelékes és/vagy instabil sziklák jelenlétében is. Használható megerősítő acélrudak kihorgonyzására, a burkoló betonréteg és a szikla közötti üregek kitöltésére, valamint előre gyártott beton szerkezeti elemek szilárd kötésének létrehozására.

A vízzel bekevert Mapei Stabilcem T állékony (tixotróp) habarccsá válik, amely vízszintes, függőleges vagy fej feletti felületekre is könnyen bedolgozható zsaluzat használata nélkül. Reológiai jellemzőinek, valamint a kivérzés hiánya miatt a Stabilcem T képes behatolni a komplikált formájú üregekbe is, teljes mértékben kitöltve a behatárolt méretű tereket is.

A Mapei Stabilcem T zsugorodás nélkül szilárdul meg, és a sziklához, betonhoz és acélhoz erős tapadása miatt hatékony eszközt nyújt ankercsavarok és vonórudak kihorgonyzására, megszilárdítási munkák során, akkor is, ha ezek később nagyfokú igénybevételnek lesznek kitéve. 

Anyagszükséglet 
kb. 1,6 kg/dm3 a kitöltendő üreg térfogatára vonatkozóan. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák