×

Mapei Stabilcem T zsugorodáskompenzált habarcs - 25 kg

Mapei Stabilcem T egykomponensű előkevert állékony (tixotróp) állagú zsugorodás kompenzált habarcs vonórudak és ankercsavarok injektálásos kihorgonyzásához bármilyen típusú talajban. A feltüntetett Mapei Stabilcem T ár bruttó ár.

5 715 Ft,-/zsák
Cikkszám: 151725Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2021-11-17-12:47
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

A Mapei Stabilcem T alkalmas bármilyen hosszú vonórudak kiékelésére alagutakban, akár víz vagy törmelékes és/vagy instabil sziklák jelenlétében is. Használható megerősítő acélrudak kihorgonyzására, a burkoló betonréteg és a szikla közötti üregek kitöltésére, valamint előre gyártott beton szerkezeti elemek szilárd kötésének létrehozására.

A vízzel bekevert Mapei Stabilcem T állékony (tixotróp) habarccsá válik, amely vízszintes, függőleges vagy fej feletti felületekre is könnyen bedolgozható zsaluzat használata nélkül. Reológiai jellemzőinek, valamint a kivérzés hiánya miatt a Stabilcem T képes behatolni a komplikált formájú üregekbe is, teljes mértékben kitöltve a behatárolt méretű tereket is.

A Mapei Stabilcem T zsugorodás nélkül szilárdul meg, és a sziklához, betonhoz és acélhoz erős tapadása miatt hatékony eszközt nyújt ankercsavarok és vonórudak kihorgonyzására, megszilárdítási munkák során, akkor is, ha ezek később nagyfokú igénybevételnek lesznek kitéve. 

Anyagszükséglet 
kb. 1,6 kg/dm3 a kitöltendő üreg térfogatára vonatkozóan. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák