×

Mapei Monofinish cementkötésű habarcs - 22 kg

Mapei Monofinish egykomponensű normál kötésidejű cementkötésű habarcs betonszerkezetek és cementkötésű vakolatok simításához. A feltüntetett Mapei Monofinish ár bruttó ár.

14 249 Ft,-12 112 Ft,-/zsák
Cikkszám: 136522Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2022-04-22-13:44
50 zsák / raklap
Minimum rendelhető mennyiség: 1 zsák
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Tulajdonságok

A Mapei Monofinish betonfelületek felületi hibáinak és a Mapegrout termékcsalád habarcsaival helyreállított betonok simítására használható. Kellő mennyiségű tiszta vízzel bekeverve a Monofinish simítóval könnyen felhordható, képlékeny habarccsá válik, amely tiszta, tömör, formaleválasztó olajtól vagy más szennyeződéstől mentes aljzatra hordható fel.

Az esetleges festékmaradványokat teljesen távolítsa el. A Monofinish felhordása előtt az aljzatot vízzel mattnedvesítse. A habarcs elkészítéséhez egy 22 kg-os zsák Monofinish tartalmát öntse kb. 4,0-4,2 l tiszta vízhez, és keverje be. A Mapei Monofinish könnyen felhordható habarccsá válik, amely legfeljebb 2-3 mm rétegvastagságban hordható fel.

A Mapei Monofinish felületképzése nedves szivacssimítóval lehet, majd Elastocolor Pittura vagy más szokásos homlokzatbevonat hordható fel rá. A Monofinish teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R2 osztályú nem szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket, valamint az EN 1504- 2 szabvány MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
1,4 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelés
22 kg-os zsák