Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Duresil EB - A+B komponens 10 kg

Mapei Duresil EB bitumenes epoxi festék beton- és acélfelületek saválló védelmére. A feltüntetett ár az A+B komponensre vonatkozik.

37.351 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 161005Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva:
45.000 A + B komponens / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az A+B komponens csak együtt rendelhető!

A Mapei Duresil EB földbe süllyesztésre kerülő vagy folyamatosan vízbe merülő szerkezetek, például beton- és vasoszlopok, szennyvízcsatornák, szennyvíztisztítók, stb. bevonására használható. A Duresil EB kétkomponensű, különleges aszfalt polimerekből és epoxigyantákból álló festék.

Az elkészítéshez a B komponenst az A-hoz öntse, és gondosan keverje be addig, amíg csomómentes habarcsot nem kap. A Duresil EB a tökéletesen tiszta és szilárd aljzatra ecsettel, hengerrel vagy szórással hordható fel.

Teljes kikeményedése után a Mapei Duresil EB tökéletesen vízzáró és párazáró, hígított savakkal és lúgokkal valamint ásványolajokkal, mosószerekkel, szennyvízzel, stb. szemben ellenálló filmréteget képez. A Duresil EB teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC, PR, RC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a bevonatokra (C) előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
400-450 g/m2 rétegenként. 
 

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.