2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Malech diszperziós ragasztó

Mapei Malech mikronizált akril bázisú diszperziós alapozó.

Mapei Malech diszperziós ragasztó
6.538 Ft,-5.557 Ft,- / 2 kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Malech általános falfelületek (például beton, vagy cementkötésű habarcsokból készült javítások) alapozó előkészítésére használható, az aljzat nedvszívóképességének egyenletessé tételére és a tapadás fokozására, Elastocolor Pittura színezett felületképzés vagy Elastocolor Rasante felhordása előtt.

Ezen kívül a Malech alkalmazható az azbesztcement felületek végleges bevonására szolgáló Aquaflex System rendszerben is, a következő Aquaflex fedőrétegek tapadóhídjaként. A Malech mikronizált akrilgyanta bázisú diszperziós alapozó, mely a felületre felhordás után a hagyományos vízbázisú alapozóknál mélyebbre hatol az aljzatba.

A Mapei Malech szagtalan, nem tartalmaz oldószereket, ezért zárt vagy kevéssé szellőző térben is alkalmazható. Különleges összetételénél fogva a Malech biztosítja a kezelendő felületen lévő por megkötését. A Malech a felület mélyébe hatolva lassítja a sókivirágzás kialakulását.

A Mapei Malech felhasználásra kész, de csekély nedvszívó képességű felületek üvegesedésének elkerülésére a Malech legfeljebb 50 tömeg%-nyi vízzel hígítható; felhordható ecsettel, hengerrel vagy szórással. 

Anyagszükséglet
100-150 g/m2 az aljzat nedvszívó képességétől függően. 

Kiszerelés
2 kg-os kanna