2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapecure Sra

Mapei Mapecure Sra hidraulikus zsugorodás és a hajszálrepedés képződés csökkentésére képes belső utókezelő szer.

Mapei Mapecure Sra
2.615 Ft,- / 0.25 Kg

A Mapei Mapecure SRA folyékony adalékszer, amely vegyileg avatkozik be a zsugorodást létrehozó mechanizmusokba és a hajszálrepedés-képződésbe, valamint a Mapecure SRA összefér a hagyományos adalékszerekkel, és alkalmazható a Mapegrout termékcsalád zsugorodáskompenzált habarcsaiban is vagy a Stabilcem SCC-ben, hogy végső zsugorodásuk nagyon mérsékelt legyen.

Ezen kívül, a Mapei Mapecure SRA együtt is használható az Expancrete-tel zsugorodáskompenzált javítóhabarcsok vagy betonok előállítására a szárazlevegőn vagy nedves érlelés első napjaiban az érlelési folyamatban. Ha a Mapecure SRA-t együtt használják az Expancrete-tel, a termékek hatásai erősítik egymást, és ez a habarcs és betonok olyan mértékű tulajdonságait garantálja, amelyek nem volnának elérhetőek az adalékszerek használata nélkül.

A Mapei Mapecure SRA összefér a hagyományos, a Mapefluid termékcsaládba tartozó naftalin-szulfonát alapú folyósítószerekkel és a Dynamon termékcsaládba tartozó az új akril adalékszerekkel, valamint az EN 197-1 szabvány szerinti cementekkel. 

Anyagszükséglet 
habarcs: 0,25-0,5% az előkeverék tömegére számítva. beton: 5-8 l/m3. 

Kiszerelés
0,25 kg-os flakon