Mapei Mapegrout Colabile TI20 - 25 kg

Zsugorodás-kompenzált, szálerősítésű, a jobb duktilitás érdekében merev acélszálak hozzáadásával készülő folyós cementhabarcs betonjavításhoz. A feltüntetett Mapei Mapegrout Colabile TI20 ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 15 441 Ft/zsák (12 158 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 1376025Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2024-06-18-07:08
Minimum rendelhető mennyiség: 1 zsák
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapegrout Colabile TI 20 használható betonjavítási művelethez olyan helyzetekben, ahol a rétegvastagságok, illetve a betonkárosodás alakja miatt folyós habarcsra van szükség. A cement kötőanyagokból, osztályozott szemcsenagyságú adalékanyagokból, különleges adalékszerekből és szintetikus szálakból álló Mapegrout Colabile TI 20 egy zsáknyi mennyiségét 14-16% vízzel, 0,25% Mapecure SRA belső utókezelő szerrel és 4,5% Fibre R60 horganyzott merev acélszállal keverje be.

A javítóhabarcsot Mapecure SRA belső utókezelő szer hozzáadása nélkül is el lehet készíteni; ilyenkor a megszilárdulás nem optimális körülmények között megy végbe, illetve olyan szerkezeti javításoknál, ahol nincs szükség a habarcs duktilitási követelményeinek javítására, a Mapegrout Colabile TI 20 felhasználásával készülő habarcs Fibre R60 hozzáadása nélkül is elkészíthető.

Az így kapott keveréket a megfelelően elkészített és tömített zsaluzatba töltse, és ügyeljen arra, hogy a levegő eltávozhasson, és ne képződjenek bezárt buborékok. Mapegrout Colabile GF-fel hegesztett acélháló alkalmazása nélkül legfeljebb 5 cm rétegvastagságú javítások készíthetők. Nagyobb vastagsághoz megfelelő szemcseméretű adalékanyagot adjon a habarcshoz.

A Mapei Mapegrout Colabile TI 20 teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
kb. 20 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelések
Mapegrout Colabile TI 20: vákuumozott polietilén 25 kg-os zsákok
Fibre R60: 4,5 kg-os dobozok