Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapegrout Easy Flow betonszerkezet javító habarcs

Mapei Mapegrout Easy Flow egykomponensű, zsugorodás kompenzált, szulfát-álló, állékony (tixotróp), szálerősítésű habarcs, amely különösen alkalmas vakológéppel szórt betonszerkezeti javításához.

Mapei Mapegrout Easy Flow betonszerkezet javító habarcs
9.366 Ft,-7.961 Ft,- / 25 kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei Mapegrout Easy Flow megrongálódott betonok vakológéppel szórt javítására használható. Nagyon egyszerűen szivattyúzható még nagy távolságra és nagy magasságokba is.

Olyan betonszerkezetek javítására használható, mint a közúti és vasúti viaduktok, olyan vízépítési műtárgyak, mint csatornák, gátfalak, árapasztók, ülepítőmedencék és tározók, közúti és vasúti alagutak, előregyártott betonszerkezetek, vízben vagy talajban oldott szulfát sók által károsított szerkezetek.

A Mapei Mapegrout Easy Flow megfelelő mennyiségű vízzel és 0,25% tömegrésznyi Mapecure SRA belső utókezelő szerrel bekeverve nagyon jól bedolgozható habarccsá válik, amely különösen alkalmas gépi bedolgozásra akár nagyobb távolságokban és magasságokban is.

A Mapei Mapegrout Easy Flow javítóhabarcsot Mapecure SRA belső utókezelő szer hozzáadása nélkül is el lehet készíteni; ilyenkor a megszilárdulás nem optimális kör ülmények között megy végbe. A Mapegrout Easy Flow általában szórással alkalmazható függőleges felületeken is, simítóval, vakolókanállal is bedolgozható.

A javasolt legnagyobb bedolgozott rétegvastagság kb. 35 mm. A Mapegrout Easy Flow teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előír t alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
18,5 kg/m² rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
Vákumozott polietilén 25 kg-os zsák