Mapei Mapegrout Easy Flow betonszerkezet javító habarcs - 25 kg

Mapei Mapegrout Easy Flow egykomponensű, zsugorodás kompenzált, szulfát-álló, állékony (tixotróp), szálerősítésű habarcs, amely különösen alkalmas vakológéppel szórt betonszerkezeti javításához. A feltüntetett Mapei Mapegrout Easy Flow ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 9 540 Ft/zsák (7 512 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 247125Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2024-06-18-07:08
Minimum rendelhető mennyiség: 1 zsák
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapegrout Easy Flow megrongálódott betonok vakológéppel szórt javítására használható. Nagyon egyszerűen szivattyúzható még nagy távolságra és nagy magasságokba is.

Olyan betonszerkezetek javítására használható, mint a közúti és vasúti viaduktok, olyan vízépítési műtárgyak, mint csatornák, gátfalak, árapasztók, ülepítőmedencék és tározók, közúti és vasúti alagutak, előregyártott betonszerkezetek, vízben vagy talajban oldott szulfát sók által károsított szerkezetek.

A Mapei Mapegrout Easy Flow megfelelő mennyiségű vízzel és 0,25% tömegrésznyi Mapecure SRA belső utókezelő szerrel bekeverve nagyon jól bedolgozható habarccsá válik, amely különösen alkalmas gépi bedolgozásra akár nagyobb távolságokban és magasságokban is.

A Mapei Mapegrout Easy Flow javítóhabarcsot Mapecure SRA belső utókezelő szer hozzáadása nélkül is el lehet készíteni; ilyenkor a megszilárdulás nem optimális kör ülmények között megy végbe. A Mapegrout Easy Flow általában szórással alkalmazható függőleges felületeken is, simítóval, vakolókanállal is bedolgozható.

A javasolt legnagyobb bedolgozott rétegvastagság kb. 35 mm. A Mapegrout Easy Flow teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előír t alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
18,5 kg/m² rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
Vákumozott polietilén 25 kg-os zsák