2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapegrout Easy Flow GF betonszerkezet javító

Mapei Mapegrout Easy Flow GF egykomponensű, zsugorodás kompenzált, szulfát-álló, állékony (tixotróp), szervetlen szálakkal erősített habarcs a fokozott duktilitás szükségű betonszerkezetek javításához.

Mapei Mapegrout Easy Flow GF betonszerkezet javító
10.732 Ft,- / 25 Kg

A Mapei Mapei Mapegrout Easy Flow GF az olyan betonszerkezetek, mint a közúti és vasúti viaduktok, olyan vízépítési műtárgyak, mint csatornák, gátfalak, árapasztók, ülepítőmedencék és tározók, ipari padlók és lehajtók javítására használható.

A Mapei Mapegrout Easy Flow GF 15,5-16,5% vízzel és 0,25% tömegrésznyi Mapecure SRA belső utókezelő szerrel bekeverve nagyon jól bedolgozható habarccsá válik, amely különösen alkalmas gépi bedolgozásra akár nagyobb távolságokban és magasságokban is.

A javítóhabarcsot Mapecure SRA belső utókezelő szer hozzáadása nélkül is el lehet készíteni; ilyenkor a megszilárdulás nem optimális körülmények között megy végbe.

A Mapei Mapegrout Easy Flow GF az állékonysága miatt könnyen alkalmazható függőleges felületeken is gépi vagy kézi akár vastagrétegű bedolgozásra zsaluzat használata nélkül. A javasolt legnagyobb bedolgozott rétegvastagság 50 mm. A Mapegrout Easy Flow GF teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
18,5 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
Vákumozott polietilén 25 kg-os zsák