Mapei Mapegrout SV Fiber New betonjavító cementhabarcs - 25 kg

Mapei Mapegrout SV Fiber New zsugorodás-kompenzált, -5°Cig használható, gyors kötésű és gyors száradású, a jobb duktilitás érdekében merev acélszálak hozzáadásával készülő folyós cementhabarcs betonjavításhoz. A feltüntetett Mapei Mapegrout SV Fiber New ár bruttó ár.

Bruttó eladási ár: 21 735 Ft/zsák (17 114 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2658725Állapot: Rendelhető
A feltüntetett ár a gyártó telephelyén érvényes átadási ár.
Árak utoljára módosítva: 2024-06-18-07:08
Minimum rendelhető mennyiség: 1 zsák
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapegrout SV Fiber New betonszerkezetek javítására használható, a zsaluzatba közepesen folyós állapotban beönthető termék. A jobb duktilitás érdekében

Mapegrout SV Fiber New különösen kedvezően használható dinamikus terheléseknek kitett létesítmények, például közutak, autósztrádák, repülőtéri objektumok és ipari padlózatok javítására, amelyek javítás céljára csak rövid időre zárhatók le a forgalom elől.

A Mapei Mapegrout SV Fiber New gyorsan megköt és megszilárdul, ezért –5°C hőmérsékletig használható. A nagyszilárdságú cement kötőanyagokból, válogatott adalékanyagokból és különleges adalékszerekből álló Mapegrout SV Fiber New egy zsáknyi mennyiségét 13,5-14,5% vízzel és 2,5% Fibre R38 merev acélszállal keverje be. Az így kapott keveréket a megfelelően elkészített és tömített zsaluzatba töltse, és ügyeljen arra, hogy a levegő eltávozhasson, és ne képződjenek bezárt buborékok.

A Mapei Mapegrout SV Fiber New-val legfeljebb 5 cm vastagságú javításokat lehet készíteni. Nagyobb vastagsághoz megfelelő szemcseméretű adalékanyagot adjon a habarcshoz. A Fibre R38 termékkel adalékolt Mapegrout SV Fiber New teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
kb. 20 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
Mapegrout SV Fiber New: vákuumozott polietilén 25 kg-os zsák
Fibre R38: 6 db. 2,5 kg-os zacskót tartalmazó doboz