×

Mapei Mapegrout Tissotropico betonjavító habarcs - 25 kg

Mapei Mapegrout Tissotropico szálerősítésű zsugorodás-kompenzált betonjavító habarcs. A feltüntetett Mapei Mapegrout Tissotropico ár bruttó ár.

9 366 Ft,-7 961 Ft,-/db
Cikkszám: 137125PPÁllapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2022-04-22-13:44
50 db / raklap
Minimum rendelhető mennyiség: 1 db
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Mapegrout Tissotropico használható minden fajta betonjavításra, például a betontakarás helyreállítására, áthidalók és pillérek éleinek, valamint erkélyek homlokfelületeinek kijavítására, amelyeket a betonacél rozsdásodása megrongált.

A Mapei Mapegrout Tissotropico fokozott mechanikai szilárdsága miatt használható szerkezeti javításokhoz is. A cement kötőanyagokból, osztályozott szemcsenagyságú adalékanyagokból, különleges adalékszerekből és szintetikus szálakból álló Mapegrout Tissotropico egy 25 kg-os zsáknyi mennyiségét 3,8-4,1 l vízzel keverje be.

A Mapei Mapegrout Tissotropico-t simítóval, vakolókanállal vagy habarcsszórógéppel lehet a szilárd, laza részektől mentes, érdesített, és előzetesen vízzel mattnedvesített aljzatra bedolgozni. Mapegrout Tissotropico-val rétegenként 30-35 mm vastagságig lehet betonjavításokat végezni, anélkül, hogy zsaluzatot kellene alkalmazni.

A szabadlevegőn érlelés javítására és a zsugorodás további csökkentésére a Mapegrout Tissotropico 0,25% tömegrésznyi Mapecure SRA belső utókezelő szerrel keverhető. A Mapei Mapegrout Tissotropico teljesíti az EN 1504-3 szabvány szerint az R4 osztályú szerkezeti habarcsokra előírt alapvető követelményeket. 

Anyagszükséglet 
19 kg/m2 rétegvastagság cm-enként. 

Kiszerelés
Vákumozott polietilén 25 kg-os zsák