Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Stabilcem térfogatnövelő cementkötőanyag 20 kg

Mapei Stabilcem nagyon folyós térfogatnövelő cementkötőanyag injektáló habarcsok, habarcsok és betonok készítéséhez. A feltüntetett Mapei Stabilcem ár bruttó ár.

8.611 Ft,-7.319 Ft,-/zsák
Cikkszám: 151120Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva: 2020-05-18-14:51
50.000 zsák / raklap
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei Stabilcem zsugorodás-kompenzált Nagyon folyós térfogatnövelő cementkötőanyag injektáló habarcsok, habarcsok és betonok készítéséhez. A Mapei Stabilcem zsugorodás-kompenzált injektáló habarcsok, habarcsok és betonok készítésére használható. A Mapei Stabilcem használható betonok, sziklák és téglafalazatok üregeinek, repedéseinek kitöltésére.

Jellemzői miatt a Stabilcem-mel készített önterülő betonok nagy nyomáson is szivattyúzhatók szétosztályozódás nélkül. Az elkészítéshez a Stabilcem-et keverje be a munka típusának megfelelő szemcseméretű adalékkal, majd adja hozzá a vizet. Keverje a teljesen egyneművé, majd dolgozza be a terméket.

A szabadlevegőn érlelés javítására és a zsugorodás további csökkentésére a Mapei Stabilcem 5-8 l/m3 Mapecure SRA belső utókezelő szerrel keverhető. 

Anyagszükséglet 
– injektáló habarcs: 1,6 kg/dm3 a kitöltendő üreg térfogatára vonatkozóan; 
– habarcs: 350-550 kg/m3; 
– beton: 300-400 kg/m3. 

Kiszerelés
20 kg-os zsák

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.