2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Stabilcem SCC cement kötőanyag

Mapei Stabilcem SCC cement-kötőanyag térfogatstabil öntömörödő betonok és cementhabarcsok készítéséhez betonszerkezetek javításánál.

Mapei Stabilcem SCC cement kötőanyag
8.458 Ft,- / 20 Kg

A Mapei Stabilcem SCC alkalmas olyan, különböző méretű adalékanyagokkal készített betonok előállítására, amelyekkel pillérek, hídgerendák, vízügyi létesítmények javíthatók zsaluzatba öntéssel. Jellemzői miatt olyan nagyon folyós (roskadás: 65-70 cm) nem szétosztályozódó cementkötésű keverékek készíthetők vele, amelyek szivattyúval vagy öntéssel dolgozhatók be bevibrálás nélkül.

A Mapei Stabilcem SCC használata lehetővé teszi a beavatkozási költségek és a kivitelezési idők csökkentését, és a bevibrálás okozta zaj megszüntetését, valamint javul a végtermék felületei megjelenése is. Betonkeverék készítéséhez a Mapei Stabilcem SCC-t keverje be 0-8-as Adalékanyag-gal illetve 0-15- ös Adalékanyag-gal; beton készítéséhez a Stabilcem SCC-t legfeljebb 20 mm-es szemcseméretű adalékanyagokkal keverje be.

A szabadlevegőn érlelés javítására és a zsugorodás további csökkentésére a Stabilcem SCC 5-8 l/m3 Mapecure SRA belső utókezelő szerrel keverhető.

Anyagszükséglet 
Cementhabarcsok: 600 kg/m3; 
Betonok: 500-600 kg/m3. 

Kiszerelés
20 kg-os zsák