Tisztelt Vásárlóink! Az online bankkártyás fizetési lehetőség jelenleg nem üzemel, fejlesztés alatt áll. Megértésüket köszönjük.
Kosár tartalma
A kosár üres.

Mapei Mapewrap 31 epoxigyanta - A+B komponens 5 kg

Mapei Mapewrap 31 közepes viszkozitású epoxigyanta a MapeWrap “száraz rendszerű” impregnálására. A feltüntetett Mapei Mapewrap 31 ár bruttó ár.

37.535 Ft,-/A + B komponens
Cikkszám: 7323006Állapot: Rendelhető
Árak utoljára módosítva:
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

A Mapei MapeWrap 31 kence konzisztenciájú, kétkomponensű, epoxigyanta bázisú oldószermentes termék, amelyet kimondottan a MapeWrap szövetek felhelyezés közben történő impregnálására fejlesztettek ki.

Az elkészítéshez öntse a B komponenst az A komponenshez, és fúrógépbe fogott keverőszárral alacsony fordulatszámon keverje a gyanta teljes egyneműségéig. Keverési arány: 4 súlyrész A komponens 1 súlyrész B komponenshez. Bekeverése után a termék +23°C-on kb. 40 percig marad bedolgozható.

A Mapei MapeWrap 31-et közvetlenül a még friss Mapei MapeWrap 11-re vagy MapeWrap 12-re kell felhordani, ecsettel vagy rövidszőrű teddy-hengerrel. A szövetet ezt követően kell a javítandó vagy megerősítendő betonelemre felhelyezni, ügyelve a szövet ráncmentességére. 

Anyagszükséglet 
0,1 és 1,8 kg/m között az impregnálandó szövettől függően. 

Kiszerelés
5 kg-os egység ( A: 1kg + B: 4kg )

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva letölthető dokumentumok.