2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mape-Antique Rinzaffo tapadásfokozó habarcs

Mapei Mape-Antique Rinzaffo világos színű, „só-álló”, cementmentes, mész- és Eco-Puccolán bázisú, előkevert tapadásfokozó habarcs, amelyet szárítóvakolatok előtt kell felhordani a kő, tégla vagy tufa aljzatra.

Mapei Mape-Antique Rinzaffo tapadásfokozó habarcs
5.461 Ft,- / 20 Kg

A Mapei Mape-Antique Rinzaffo különösen ajánlott a nagy mennyiségben jelenlévő kloridok hatására megrongálódott régi tégla, kő és tufa falazatú épületek helyreállításakor első rétegként alkalmazásra. Különösen ajánlott a Mape-Antique MC, Mape-Antique CC és Mape-Antique LC szárítóhabarcsokon alapuló makro-porózus habarcsok tapadásának és a vízben oldható sókkal szemben mutatott kémiai-fizikai ellenállóképességének fokozására.

A Mapei Mape-Antique Rinzaffo különleges összetétele megakadályozza, hogy az oldható sók, mint például a kloridok, átjussanak a makroporózus vakolatba. E sók higroszkópos tulajdonságuk miatt helyi nedvesedési jelenséget okozhatnak a nem megfelelően szellőzött helyiségekben.

Az elkészítéshez betonkeverőben keverjen 5-6 percig egy 20 kg-os zsák Mapei Mape-Antique Rinzaffo-t 5-5,5 l vízzel. A Mapei Mape-Antique Rinzaffo felhordható vakolókanállal legfeljebb kb. 5 mm rétegvastagságban. 

Anyagszükséglet 
7,5 kg/m2 (5 mm rétegvastagságra). 

Kiszerelés
20 kg-os zsák