Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:00 óráig tartanak nyitva. Megértésüket köszönjük.
2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Poromap Finitura szárítóhabarcs

Mapei Poromap Finitura világos színű, előkevert, cementmentes, finom szemcséjű szárítóhabarcs kő, tégla és tufa falazatok finom felületképzéséhez.

Mapei Poromap Finitura szárítóhabarcs
9.398 Ft,-7.988 Ft,- / 25 kg

Árak utoljára módosítva: 2019-10-28 08:06

A Mapei PoroMap Finitura világos színű, finom szemcséjű, szulfát-álló, a Mapei PoroMap Intonaco szárítóvakolatra vagy nagy szemcsenagyságú vakolatra felhordandó felületképző habarcs kő vagy tégla anyagú akár műemléki épületek szerkezeteire.

A Mapei PoroMap Finitura cementmentes por alakú előkevert, puccolán reakciójú hidraulikus kötőanyagokból, különleges adalékszerekből és finomszemcséjű természetes homokból áll. Kellő mennyiségű vízzel bekeverve a Mapei PoroMap Finitura világos színű képlékeny keverék, amelyet könnyen fel lehet hordani.

A termék elkészítéséhez a 25 kg-os zsák Mapei PoroMap Finitura-t keverőgépbe fogott keverőszárral keverje be 5,75 -6 l vízzel. Hordja fel a Mapei PoroMap Finitura-t simítóval vagy fém simítóval 1-2 mm-es vastagságban a tiszta, előzetesen vízzel mattnedvesített aljzatra, vagy friss vakolatra, amint az kötni kezd („friss a frissre” eljárással). A felhordás után 15-20 perc múlva a Mapei PoroMap Finitura felülete nedves szivaccsal besimítható. 

Anyagszükséglet 
1,4 kg/m2 rétegvastagság mm-enként. 

Kiszerelés
25 kg-os zsák