2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Mapewood Primer 100 epoxi impregnálószer

Mapei Mapewood Primer 100 folyékony állagú diszperziós epoxi impregnálószer faszerkezetek megszilárdítására és alapozására.

Mapei Mapewood Primer 100 epoxi impregnálószer
14.714 Ft,- / 1 Kg

A Mapei Mapewood Primer 100 gombák vagy farontó bogarak által károsított porózus fa szerkezeti elemek (áthidalók, pillérek és fedélszékek) megszilárdítására használható. Ezenkívül használható alapozására, a sérült nagy sűrűségű szerkezeti elemek végeinek eltávolítása után, mielőtt a pótlást felragasztanák.

A Mapei Mapewood Primer 100 diszperziós epoxi impregnálószer, amely két előreadagolt komponensét a felhasználás előtt keverje be (A komponens = gyanta, B komponens = edző). A komponensek bekeverése után a Mapewood Primer 100 alacsony viszkozitása miatt képes hatékonyan és mélységében impregnálni bármilyen porózus fa felületet, javítva azok összetartó képességét és ellenállását a biológiai romboló hatásokkal szemben.

A például tölgy vagy gesztenye, stb. jellegű, kismértékben nedvszívó felületekre felhordott Mapewood Primer 100 javítja a Mapei Mapewood Gel 120 és a Mapei Mapewood Paste 140 tapadását. Az elkészítéshez a B komponenst öntse az A komponenshez, és keverőgépbe fogott keverőszárral keverje a gyanta teljes egyneműségéig. Keverési arány: 1 tömegrész A komponenshez 1 tömegrész B komponens. A Mapewood Primer 100-at a fára hengerrel, ecsettel vagy kis kefével hordja fel.

A Mapei Mapewood Primer 100 elkészítése után +23°C-on kb. 40 percig marad felhordható. Ezért a Mapewood Primer 100-zal végzendő munkát úgy szervezze, hogy ennyi idő alatt az egész bekevert mennyiséget fel tudja használni. 

Anyagszükséglet 
kb. 150 g/m2. 

Kiszerelés
1 kg-os egység (A+B).