2225 Üllő, Pesti út 209. +36 29 / 320-264

Mapei Dynamon SP1 betonfolyósító adalék

Mapei Dynamon SP1 módosított akrilát polimer bázisú folyósító betonelem-gyártásra szolgáló alacsony víz/cement tényezőjű és nagyon magas kezdeti és végső szilárdságú betonhoz.

Mapei Dynamon SP1 betonfolyósító adalék
31.020 Ft,- / 25 Kg

A Mapei Dynamon SP1 módosított akrilát bázisú adalékszer különösen alkalmas betonelem-gyártásra, és ajánlott mindenütt, bármely konzisztencia osztályban, amikor +15°C feletti érlelési hőmérsékleten vagy gőz-érlelés esetén a keverővíz mennyiségének nagymértékű csökkentése valamint a mechanikai szilárdság gyors növekedése szükséges.

A Mapei Dynamon SP1 különösen alkalmas öntömörödő betonok készítésére is. A keverővíz-mennyiség nagyfokú csökkentésének képessége, ami a Mapei Dynamon SP1-et jellemzi, rendkívüli folyóképességű betonok készítését teszi lehetővé anélkül, hogy ez a kezdeti szilárdság növekedését hátrányosan befolyásolná.

Az öntömörödő betonok szétosztályozódásának megakadályozására a Mapei Dynamon SP1-et Viscofluid SCC vagy Viscofluid SCC/10 viszkozitás-módosító adalékszerekkel együtt alkalmazzák.

Felhasználáskor adja a Mapei Dynamon SP1-et közvetlenül a keverékhez a beton minden összetevőjének (cement, adalékok, víz, töltőanyagok és puccolán anyagok) beadagolása után. 

Adagolás 
0,6-1,2 liter minden 100 kg cementhez hagyományos betonok, vagy a finom szemcseméretű (0,1 mm-nél kisebb) összetevőkhöz öntömörödő betonok esetén. 

Kiszerelés
25 kg